ANUNȚ UMANITAR. Familia unui coleg de breaslă are nevoie de ajutor. Donează pentru Ștefan Darius PREDA!

ANUNȚ UMANITAR. Ștefan Darius PREDA este fiul unei coleg de breaslă. Lucrează la Penitenciarul Craiova, numele contează mai puțin dar totuși îl amintim Marius Cătălin PREDA. Importantă este povestea lui Ștefan Darius PREDA și cum îl putem ajuta.

Ștefan Darius PREDA e un copil super optimist, dar starea de sănătate nu îi permite prea multe. Ștefan Darius PREDA a fost diagnosticat cu o tumoare malignă ce poate fi operată doar într-o clinică de specialitate din Turcia.

Povestea lui Ștefan Darius PREDA, în vârstă de 16 ani, ne arată că și cei mai tineri  pot fi loviți nemilos de una dintre cele mai crunte boli, atunci când ne așteptăm mai puțin.

Din păcate, familia a epuizat resursele financiare, în momentul în care mai este nevoie de 12.300 de euro, la care se mai adaugă costuri legate de tratament și reexaminările ulterioare programate în prima fază la intervale de 3 luni.

Salvarea lui Ștefan Darius PREDA poate veni de la fiecare dintre noi/dumneavoastră prin a contribui fiecare cu o sumă de bani.

CUM PUTEȚI DONA:

În Contul deschis la Raiffesen BANK S.A. pe numele Marius Cătălin PREDA  

  cod IBAN:         RO34RZBR0000060003818671

Federația Sindicatelor din Sistemul Penitenciar face apel la fiecare dintre dumneavoastră.

Faceți o faptă bună, donați pentru a readuce speranța în viața aceastei familiii !

Donați pentru Ștefan Darius PREDA!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *