Anul 2017 a trecut. Vine 2018. La multi ani!

Anul 2017 a fost un an greu, mai ales din perspectiva modului in care a trebuit sa ne castigam drepturile. Meritul de a-l incheia cu bine apartine numai dumneavoastra, efortului depus in a tine pe linia de plutire un sistem ce pe zi ce trece consuma din ce in ce mai mult din sufletul dumneavoastra.

Urmeaza 2018. Nu ne asteapta multe lucruri bune sens in care ar trebui sa punem toti umarul pentru a reusi.

 

In ajun de An Nou va uram un an bun, multa sanatate si va dorim sa fiti langa cei dragi atat cat va doriti.

                                                                      La multi ani!

4 răspunsuri la „Anul 2017 a trecut. Vine 2018. La multi ani!”

 1. La multi ani tuturor!
  Domnule Schiopu, ce ne puteti spune despre intentia ministrului de interne privind majorarea varstei de pensionare in sistemul de aparare?
  http://stirileaz.com/veste-proasta-pentru-politisti-aceasta-schimbare-ii-va-viza-pe-toti-politistii-nu-vor-mai/
  As vrea sa stiu ce sa fac deoarece sunt tanar angajat in sistem si daca se va anula castigul grupei de munca si se va majora varsta la care putem iesii la pensie, as vrea sa plec din sistem acum cat am oferta de un loc de munca in conditii financiare mult mai avantajoase.In aceea situatie nu mai are rost sa te expui riscurilor,stresului imens,sutelor de ore suplimentare neplatite si nerecuperate.Am mai multi colegi tineri care ca si mine spun ca in aceea situatie vor pleca din sistem.Astept raspunsul dumneavoastra!Va multumesc!

  1. La acest moment nu exista vreun proiect de acest fel pe care sa-l fi vazut. Nici ANP nu stie de un astfel de proiect. O sa ma interesez si la Politie si va spun.

  2. Am întrebat si la colegii de la Poliție si nu există ceva in acest sens. E doar o poveste de presa. Cel puțin la acest moment. Cum aflu altceva o sa va informez.

  3. @Dan
   Fiindca este iarna,am sa-ti raspund si eu.1)Asta cu oferta e poveste la gura sobei.
   2)Nu se intentioneaza majorarea varstei de pensionare,iti spun sigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *