ANP se gandeste ca prea multa liniste strica….

Cred ca ANP-ului ii place sa traiasca periculos. Si cum de la ultima nazbatie (cea cu contraventiile transmisa fara a fi consultati) nu a trecut mult timp, stimabilii nostri conducatori au mai comis una. Parand preocupati sa aiba grija de finantele institutiei au transmis in teritoriu o adresa din care nu se intelege nimic, dar pe surse transmit pontatorilor din sistem ca pontarea orelor suplimentare sa se faca cu ,,retezarea” altor drepturi acordate in conformitate cu prevederile legale, respectiv majorarea de 75% pentru munca prestata in repaus saptamanal sau sarbatori legale.

Si asta tot fara sa ne consulte, si la fel debitata de o minte luminata. Si doar din dorinta de a strica o multime de lucruri bune, obtinute cu foarte multa greutate de catre sindicate. Poate din cauza aceasta nu cunosc valoarea acestor drepturi.

Pe fondul informarilor primite de la colegii care intocmesc pontaje am reactionat si lucrurile s-au complicat putin, decidentii cerand putin timp pentru a intreba si pe cei de la MAI dar si pentru a-si mai lamuri unele aspecte legate de aceasta problema ridicata. Drept urmare luni vom avea o intalnire prin care incercam sa-i convingem de rationamentul nostru, sens in care pana luni nu vom avea o reactie.

Dupa intalnire vom stabili cum reactionam, dar cel mai probabil, daca constatam ca efortul colegilor nostri care pana acum au efectuat peste un milion de ore suplimentare (ore ce nu au fost compensate) nu este respectat, iar banii ce ar trebui sa-i plateasca pentru orele suplimentare efectuate începând cu data1 Aprilie  li se par multi, nu ne ramane decat solutia ca aceia care nu sunt de acord sa plateasca acest efort, sa faca ei orele suplimentare  pe schimburi si promitem ca nu ne impotrivim  sa fie platiti.

Un răspuns la „ANP se gandeste ca prea multa liniste strica….”

  1. Atunci când ANP nu gândește pt…, efortul colegilor nostri care pana acum au efectuat peste un milion de ore suplimentare (ore ce nu au fost compensate), nici nu mai contează retezarea” altor drepturi acordate in conformitate cu prevederile legale, respectiv majorarea de 75% pentru munca prestata in repaus saptamanal sau sarbatori legale, atunci nu ne rămâne de făcut decât un singur lucru: Refuzul de a mai efectua ore suplimentare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *