ANP impoziteaza ilegal contravaloarea medicamentelor decontate pensionarilor

Conform  raspunsului de mai jos, Ministerul Justiției, ordonator principal de credite pentru instituțiile subordonate acestui minister, exprima in mod neechivoc faptul ca contravaloarea medicamentelor decontate pensionarilor din sistemul penitenciar  nu trebuie impozitata.

Federatia Sindicatelor din Sistemul Penitenciar – FSSP a solicitat in cursul zilei de ieri sa se revina la dispozitia data unitatilor subordonate Administratiei Nationale a Penitenciarelor prin care s-a dispus impozitarea sumelor ce reprezentau contravaloarea medicamentelor decontate pensionarilor, acestea trebuind a fi decontate integral.

Mai mult de atat, Administratia Nationala a Penitenciarelor trebuie sa dispuna si in sensul restituirii sumelor ce reprezentau impozitarea contravalorii medicamentelor decontate acestora.

Un răspuns la „ANP impoziteaza ilegal contravaloarea medicamentelor decontate pensionarilor”

  1. Un articol frumos, interesant, dar rămas doar la faza de publicație. S-a mai făcut ceva în acest sens? Dacă există un răspuns de la MJ, care este motivul pentru care ANP perseverează în impozitarea contravalorii medicamentelor decontate pensionarilor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *