ANP – Anunț concurs pentru ocuparea a 700 posturi vacante de agent de poliție penitenciară în cadru sectorului operativ (bărbați și femei)

 700 de posturile vacante de agent de politie penitenciară în cadrul sectorului operativ (băieți și fete) care fac obiectul concursurilor de ocupare, din sursă externă au fost scoase la concurs. 

 Informații  cu privire la numărul de posturi de agent operativ aprobate pentru a fi scoase la concurs de fiecare unitate, unitatea unde se organizează concursul și condițiile specifice le găsiți mai jos sau pe  site-ul 

http://anp.gov.ro/cariera/concursuri-din-sursa-externa/concursuri-curs-de-derulare

si pe site-ul unităților care au scos posturile la concurs.

 

Anexa 1 – Condiții specifice, probele de concurs, bibliografie și tematică.Anexa 2 – Prezentarea general a postului.

Anexa 3 – Normele și baremele specifice privind organizarea, desfășurarea și evaluarea probelor cu caracter eliminatoriu.

Model de cereredeclarație și opis – se descarcă și se completează de către candidat.

15 răspunsuri la „ANP – Anunț concurs pentru ocuparea a 700 posturi vacante de agent de poliție penitenciară în cadru sectorului operativ (bărbați și femei)”

    1. Documentele de inscriere la concurs se depun la unitatea care a scos posturile la concurs până la data de 19.10 2020 ora 16.00.

  1. Buna ziua,
    Ne puteti spune daca, materialul pentru proba scrisa se gaseste undeva pentru a putea fi descarcat in format pdf/word sau trebuie extrase legile si hg din monitorul oficcial?

    Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *