Angajaţii Penitenciarului Aiud de Sărbători au donat sânge, au oferit cadouri, au sprijinit comunitatea, au dus colindul

Angajații Penitenciarului Aiud au derulat, în această perioadă, mai multe acţiuni caritabile, menite să vină în sprijinul comunităţii.

Continuând tradiția ultimilor ani, de implicare în activități de suflet în această periodă specială a anului, aceştia și-au propus să se detașeze de greutățile specifice muncii lucrătorului de penitenciare și să fie alături de cei mai puțin norocoși decât ei, transmit reprezentanţii unităţii.

În cadrul campaniei de Crăciun “Oameni pentru oameni”, 43 de funcționari publici cu statut special din Penitenciarului Aiud au donat sânge la Spitalul Județean Alba. Tichetele cadou primite l-au ajutat pe Moș Crăciun să umple sacul.

Cei care nu au putut dona sânge au contribuit, fiecare după posibilități, fie cu sume de bani, fie cu bunuri specific sezonului, dăruite din suflet pentru cei singuri sau în nevoie.

Au oferit cadouri din partea Moşului, colindele fiind însuflețite, iar bucuria copiilor neprețuită.

“Am încercat să aducem spiritul sărbătorilor mai aproape și pentru mai multe familii nevoiașe din Aiud, asigurându-le toate cele necesare pentru masa de Crăciun.

De asemenea, am dus colindul nostru persoanelor vârstnice cazate la așezământul social „Acoperământul Maicii Domnului” din Unirea. Emoția și bucuria de pe chipurile celor prezenți au fost pentru noi satisfacţia cea mai mare şi motivaţia de a continua si în viitor această campanie.

Nevoile comunității din care facem parte nu ne sunt străine. În aceste sens, am demarat o strângerea de fonduri pentru a contribui și noi la campania “Împreună pentru Robert”. Suntem alături de el şi familia lui în această grea încercare şi sperăm ca împreună să îl putem ajuta să strângă suma necesară.

Toate aceste acţiuni nu ar fi fost posibile fără implicarea, deschiderea, generozitatea şi omenia de care au dat dovadă angajaţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *