Analiza privind acordarea majorării de până la 50% pentru lucrări de excepţie şi misiuni speciale pentru trimestrul III al anului 2018

Administrația Națională a Penitenciarelor transmite în unitățile din subordine adresa prin care solicită analiza în Consiliile de conducere din unitățile penitenciare, a propunerilor referitoare la acordarea majorării de până la  50% pentru  lucrări de excepție sau misiuni speciale, precum și numarul total de persoane pentru fiecare unitate pentru trimestul III/2018, cu necesitatea respectării principiului proporționalitatii între toate categoriile și corpurile de personal(ofițerii, agenții, personal civil) inpus de art.6 alin.4 din OMJ nr. 820/C/2015.  În  cifra comunicată se regăsește inclusiv  personalul care intră în competența de acordare a directorului general al ANP, respectiv directorii adjuncți și directorul unității.

Propunerile de acordarea a majorării de până la  50% pentru  lucrări de excepție sau misiuni speciale, vor fi transmise până la data de 05.10.2018 ora 15.00.

Un răspuns la „Analiza privind acordarea majorării de până la 50% pentru lucrări de excepţie şi misiuni speciale pentru trimestrul III al anului 2018”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *