Adresă ANP precizări decontare servicii turistice

Administrația Națională a Penitenciarelor, transmise unităților din subordine adresa nr.43654 din 21.06.2019 prin care transmite precizari cu privire la decontarea serviciilor turistice prestate în perioada concediului de odihnă sau în afara acestuia.

Aici adresa

 

2 răspunsuri la „Adresă ANP precizări decontare servicii turistice”

  1. Buna ziua! Am intampinat si eu o problema. Am rezervat o cameră pentru 4 nopti in perioada 4-8 noiembrie 2019. Am plătit suma de 1200lei in avans, pe data de 24 octombrie 2019 banii au fost virati catre hotel. Concediul meu de odihnă începe de pe data de 2 noiembrie. La biroul de la penitenciar responsabil cu întocmirea actelor, mi s-a spus faptul că am încercat să fac o șmecherie si nu mi-a iesit, pentru ca acea chitanță era pe data de 24 octombrie, iar eu nu eram in concediu. Plus ca trebuia ca acea chitanță sa fie scrisa pe data de 8 noiembrie, când am facut check-out-ul. Iar acum nu imi pot recupera banii. Ce e de facut?

    1. important este ca pe factura sa fie mentionata perioada concediului de odihna,iar banii poti sa-i dai cand vrei tu,. este normal ca pe chitanta sa fie data cand au primit banii.Decontarea nu se face dupa chitanta ci dupa factura.Factura este documentul dupa care se face decontarea,pe cand chitanta face dovada ca ai platit.Suma de pe factura trebuie sa bata cu suma de pe chitanta dar nu neaparat sa fie aceiasi data.Poate cila nu stie asta si nu a avut cand sa invete ca se tine numai de scandaluri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *