Acordare voucher de vacanță. Întâlnire ANP-Sindicate

Asa cum va anunțam, azi a avut loc o întâlnire a sindicatelor cu conducerea ANP. Întâlnirea avea ca scop lămurirea aspectelor legate de acordarea voucherelor de vacanță.

S-a plecat de la faptul cert ca acest beneficiu va fi acordat personalului din sistemul penitenciar, rămânând de clarificat forma sub care va fi acordat.

În cazul în care va fi acordat un voucher atunci s-a convenit ca acesta va fi pe format de hartie, acest lucru fiind de ajuns pentru a acoperi in parte sau in totalitate prețul facturii serviciilor turistice, voucherul putând fi folosit in termen de un an de la data acordării si cu avantajul ca va fi acordat la data plecării în concediu.

În cazul decontului sumei de 1450 de lei(valoarea unui voucher) aceasta va putea fi primită numai in situatia efectuării sejurului intr-o locație turistică din România si numai după ce acest lucru s-a întâmplat.

O a doua problemă discutată este aceea a directionarii celor doua procente din impozit către un ONG. Astfel, potrivit legii, trebuiau stabilite la nivelul fiecărei unități a unor atribuții ce țin de funcționarea unui organism fiscal care printre altele ar fi trebuit să se ocupe si cu acest lucru. Normele ar trebui să fie reglementate de un Ordin de ministru, sens în care se va face un proiect ce va fi trimis spre aprobare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *