Acord colectiv, prima sedință de negociere la Ministerul Justiției

 

La sediul Ministerul Justiției, a avut loc azi 12.11.2018, începând cu ora 11.00, prima ședința privind negocierea Acordului colectiv privind raporturile de serviciu la nivelul grupului de unități din sistemul administrației penitenciare.

Ședința de debut a fost prezidată de către dl Nicolae Popa, secretar de stat în Ministerul Justiției. În cadrul ședinței sa stabilit ca până în data de 16.11.2018, să fie depuse la Ministerul Justiției propunerile de modificare a Acordul colectiv privind raporturile de serviciu la nivelul grupului de unități din sistemul administrației penitenciare, urmând ca Ministerul Justiției să pună în format world forma actuală și propunerile fiecărei partener de dialog pentru a se putea discuta pe material la următoarea întâlnire care va avea loc în data de 21.11.2018, începând cu ora 10.00, precum și depunerea de către fiecare organizație sindicală a documentelor justificative certificate de către instanță.

Tot în cursul zilei de azi 12.11.2018,  la Senat au început dezbaterile pe Statutul Polițistului de Penitenciare. A fost discutate aproximativ 105 articole, urmând ca în cursul zilei de mâine să se discute restul.

Detaliile cu privire la discuțiile, dezbaterile pe Statutul Polițistului de Penitenciare o sa le prezentăm  în articolul de mâine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *