A început revolta in penitenciare

De ieri am început lupta pentru a ne castiga drepturile stabilite de lege. Am anunțat acest lucru acum aproape doua săptămâni de zile, încercând sa resuscitam un dialog mort între personalul sistemului penitenciar si domnul Stelian Ion. Din pacate acest lucru nu a fost posibil, lucru dovedit chiar ieri, în cadrul dialogului(obținut la solicitarea noastră), chiar dacă sub geamurile MJ demonstrau oamenii pastoriti de domnul Stelian Ion.

Acesta nu s-a angajat la nimic. Cu o singura excepție: aceea de a aduce la cunostință primului ministru doleanțele noastre. Înțelegem ca de doua luni de când cerem asta nu a facut-o.

Deci vom continua lupta. Joi vom participa la mitinguri la Deva, Craiova și Botoșani. Si urmeaza asa cum am anunțat. Din doua în doua săptămâni pana vom capata ce este al nostru.

Mai jos spicuim din ce a relatat presa despre acțiunile noastre. https://docs.google.com/document/d/1bsDN4VL1Nr9-N5869AfG8aUqlqYUfMjkc1ljhRH6xAg/edit?usp=sharing

 

 

Un răspuns la „A început revolta in penitenciare”

  1. Continuați! Numai cine nu lucrează în acest sistem poate să considere artificiale sporurile din salarii. Poate ministrul muncii, primul ministru ar trebui trimiși să facă practică în penitenciarele din România. Să asigure supravegherea pe secții, să facă de unul singur n! activități. Să facă de serviciu și noaptea, și mai apoi să vorbim despre sporuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *