19.10.2021- Întâlnire de lucru ANP – organizații sindicale reprezentative

Federația Sindicatelor din Sistemul Penitenciar  participă în data de 19.10.2021, la  întâlnirea de lucru între conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor și organizațiile sindicale reprezentative la nivelul poliției penitenciare,  începând cu ora 10.30, la Sala de la etajul VII.

Propuneri discuti ordinea de zi:

 • Modificare   INSTRUCTIUNI privind procedura de evidențiere si plată a sporurilor pentru condiții de muncă in perioada concediului de odihnă, pentru polițiștii de penitenciare, în sensul că:  ,, pentru perioada de concediu de odihnă se calculează si se plătește indemnizatia de concediu care include sporurile permanente aferente locului de muncă unde fiecare membru al personalului își desfășoară activitatea”.
 • Stadiul implementarea Titlului Specialist de Clasă
 • Implementarea  deciziei 51/2019 a ICCJ .

2 răspunsuri la „19.10.2021- Întâlnire de lucru ANP – organizații sindicale reprezentative”

 1. Referitor la implementarea deciziei 51/2019 a ICCJ, e neplacut sa stii ca mai ai 5-10 avansari pana cand ajungi la coeficientul maxim, iar colegul debutant in 6 luni de zile va avea coeficientul mai mare ca al tau, iar in maximum doi ani este pe maxim.

  Logica ANP – hai sa rezolvam pentru cei care vor intra in sistem, de parca aia de urmeaza sa vina ii dau in judecata, nu angajatii de acum care sunt pusi in pozitii precum cea de mai sus..

  Nu e normal ce se intampla.

  1. Decizia este interpretata diferit de către Anp. Noi susținem aplicarea conform Deciziei ANP are o altă opinie.
   Nu renunțăm la opinia noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *